BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

Színélénkítő samponok és balzsamok Az Oriflame speciálisan erre a célra kifejlesztett samponjai és kondícionálói kiemelik haja színét és szépségét. Sampon sötét hajra Természetes alapú sampon barna hajra dióval és szederrel, amely felfrissíti a haj színét különleges, a haj kifakulását gátló hatóanyagának köszönhetően. 200 ml Kódszám:7186 Kondicionáló sötét hajra Barna hajra kifejlesztett, hidratáló kondicionáló dióval és szederrel. A haj fakulását megakadályozó, különleges összetevőjének köszönhetően megőrzi a haj vibráló szépségét. 200 ml Kódszám:7189 Sampon vörös hajra Különleges, a vörös hajra készült sampon, amelynek alapját a vörös festőgyökér és a cseresznye kombinációja, valamint az egyedülálló, fakulásgátló összetevő képezi. 200 ml Kódszám:7184 Kondicionáló vörös hajra A vörös hajra készült, természetes alapú kondicionáló vörös festőgyökérrel és cseresznyével. Fakulást gátló hatóanyagának köszönhetően tartósabbá teszi a haj színét. 200 ml Kódszám:7187 Sampon szőke hajra Színfelfrissítő sampon különleges, a hajszín kifakulását gátló összetevővel. Tisztító hatása mellett megszünteti a haj fakóságát. Természetes citromot és napraforgót tartalmaz. 200 ml Kódszám:7185 Kondicionáló szőke hajra Természetes, citrom és napraforgó alapú kondicionáló a szőke haj hidratálására. Különleges a haj kifakulását gátló összetevője visszaadja és hosszan tartóan megőrzi a haj egyéni színét. 200 ml Kódszám:7188 10 tipp a gyönyörű hajért Öregedésgátló hajápolók Azt mindenki tapasztalja és tudja,hogy a bőr öregszik.Azonban kevesen tudják,hogy a haj is megváltozik az évek múlásával,fokozatosan veszít nedvességtartalmából,fényéből,szárazabbá és töredezetté válik.A klinikailag vizsgált Öregedésgátló Hajápoló termékek megállítják az öregedés folyamatát,és revitalizálja a hajat.Az Intenzív hajpakolás heti használatával haja csodálatosabb lesz,mint valaha! Öregedésgátló hajsampon Kímélő hajsampon, amely hidratálja és dúsabbá teszi az érett hajszálakat. Hajerősítő összetevőt tartalmaz. 200 ml Kódszám:12491 Öregedésgátló hajkondicionáló Tápláló hajkondicionáló. Vitaminokban gazdag, hajerősítő összetevőket tartalmaz. Megakadályozza a haj további öregedését. Használat után ki kell öblíteni a hajból. 200 ml Kódszám:12492 Öregedésgátló hajpakolás Hatékony, hidratáló hajpakolás. Hajerősítő összetevőt tartalmaz. Megakadályozza az érett haj további öregedését, és új életre kelti a hajat. Nélkülözhetetlen része a hajápolásnak. 125 ml. Kódszám:12493 A hajpakolás alkalmazása: Alkalmazza az Öregedésgátló hajsampon használatát követően: -vigye fel törölköző-nedves hajra -masszírozza a hajba,különösen a hajvégekbe -5 percig hagyja hatni,majd öblítse le. Használja hetente,és haja visszanyeri fiatalos ragyogását. Oriflame Hajformázók ImageChef Custom Images websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!