BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

Kombinált bőrtípus Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt? A zsíros területek az ún. T-zónában találhatók(homlok,orr,áll). A bőr -fényes, -zsíros érzetű, -hajlamos a pattanások és mitesszerek kialakulására. A normál/száraz területek az orcán találhatók. A bőr -mosakodás után húzódhat, -pikkelyesnek,tompának és érdesnek tűnhet. Az Oriflame speciális bőrápolási termékeket fejlesztett ki a kombinált bőr ápolására,amelyek egyensúlyban tartják a faggyú termelődését a zsíros területeken,ugyanakkor megőrzi a bőr nedvességtartalmát a száraz részeken. A kombinált bőr ápolása Tisztítás: Használjon olyan tisztító termékeket,amelyek különleges összetevőket tartalmaznak a kombinált bőr ápolásához.A megnedvesített bőrfelszínen habot képező,aktív lemosók a legmegfelelőbbek. Tonizálás: Használjon speciális összetevőket tartalmazó,kombinált bőrtípusra ajánlott készítményeket,amelyek összehúzzák a pórusokat,és hidratálják a száraz területeket.Kevés alkoholt tartalmaznak. Ápolás és védelem Alkalmazzon könnyű,zselés állagú hidratáló készítményeket,vagy hidratáló folyadékokat,amelyek nem tartalmaznak hozzáadott zsíradékot. Különleges kezelések A következők használatát hetente egy vagy két alkalommal javasoljuk: -erőteljes hatású arcradírt a T-zóna területére, -kíméletes arcradírt az orcákra, -hidratáló maszkot az egész arcra. Ajánlott termékcsaládok kombinált bőrre Aloe Vera termékek Optimals Balance termékek Hydra Energy termékek Arc maszkok Pénzügyi tanácsadás egyszerűen ImageChef Custom Images websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!