BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

Lift expert 40 év felett az arcbőr öregedésének csoport, a kellő bőrápoló hatás elérése érdekében, három hatóanyag kombinációjából, megalkotta az ún. BIO SPRING-TECHNOLÓGIA-át. BIO SPRING - TECHNOLÓGIA: - Rozskivonat, amely a bőr felszínén és a mélyebb bőrrétegekben egyaránt erősíti és feszesíti a bőr szerkezetét, helyreállítja a bőr természetes „feltöltő” képességét. - Hyaluronsav, amely megőrzi a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát. A hyaluronsav nagy százalékban megtalálható a bőr kötőszövetében, biztosítja az optimális vízszintet, feszesítő és rugalmasságot fokozó. -A-vitamin elővitaminja, amely fokozza a sejtmegújulás folyamatát, csökkenti a ráncok mélységét, az újabbak kialakulását, ugyanakkor erős védelmet nyújt a bőröregítő szabadgyökökkel szemben. A 4-es katalógus érvényességétől kapható két arcápoló a BIO SPRING – komplex mellett -, a funkcióknak megfelelően -, intenzív hidratálókat és 15-ös faktorszámú UV-szűrőt (nappali arckrém), illetve, a bőr regenerációját biztosító, természetes zsiradékokat is tartalmaz (éjszakai készítmény). A Lift Expert arcápolókat 40 év fölötti hölgyeknek, minden bőrtípusra, a bőr természetes öregedésének gátlására ajánljuk. Lifting-hatású nappali krém 15-ös fényvédővel A továbbfejlesztett, bőrfeltöltő hatású, nappali krém szinte újrarajzolja az arc kontúrjait. Feltölti a bőrt, a ráncokat kisimítja, serkenti a sejtmegújulást és fokozza a bőr rugalmasságát. 15-ös fényvédelmet biztosít, ezáltal megakadályozza a bőrnek a káros napsugárzásból eredő, idő előtti öregedését. 50 ml Kódszám:12307 Lifting-hatású éjszakai krém Éjszakai pihenés közben a sejtmegújulást serkentő, különleges, bőrszerkezet-erősítő komponensekben gazdag készítmény. Erősítő hatása mellett, növényi összetevőinek köszönhetően fokozza a bőr rugalmasságát is. Az úgynevezett Bio Spring-technológia segítségével szinte átrajzolja az arc kontúrjait. A bőr szemmel láthatóan megemelkedik, fiatalabbnak hat és erősebbnek érezhető. 50 ml Kódszám:12310 Kontúrjavító lifting szérum Összetevőinek köszönhetően újrarajzolja az arc kontúrjait. Bio Spring-technológiával készült, feszesebbé teszi a bőrt, ezzel javítja az arc kontúrjait, és a bőr sokkal fiatalabbnak tűnik. Mikrokapszulába zárt retinol-tartalma a sejtek anyagcseréjének fokozásával simítja ki a mélyebb barázdákat. 30 ml Kódszám:12305 Pénzügyi tanácsadás egyszerűen ImageChef Custom Images websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!