BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás


Rendelés

Vásárlás egyszerűen! Sorban állás,várakozás nélkül! Kedves Olvasó! Naponta többször hallom, hogy többen azért nem vásárolják az Oriflame termékeit mert nincs katalógusuk, kilépett a munkatárs, aki eddig hozta a katalógust ,elköltözött a szomszédból, aki…. és sorolhatnám. Ha ezt a levelet olvasod biztosan van hozzáférésed az internethez. Ennyi éppen elég ahhoz, hogy senkire se kelljen várni. Csak regisztráld magad Regisztráció és miután megkaptad a rendszertől a Belépéshez szükséges adatokat, már vásárolhatsz is. A megrendelt termékeket kérheted saját címedre, lakhelyed közelében lévő szponzor pontba. Rendelés leadása Lapozható vírtuális katalógus A linkekre kattintva megnézheted ajánlatainkat: Akcióink Internetes Bazár - Amíg a készlet tart! Szépségápolási tanácsok Természetes összetevők Kihagyhatatlan ajánlat Regisztráció Pénzvisszatérítési garancia!!! Vásárlás kockázat nélkül! Az Oriflame a kizárólag kiváló minőségű szépségápoló termékekre szakosodott, és a tudomány legjavát kombinálja a természet legjavával. Ha Ön bármilyen okból nem lenne elégedett termékünkkel, minőségi garanciában, 30 napon belül, az Oriflame kicseréli azt, vagy visszatéríti az árát, a vásárlási számla bemutatása ellenében, abban az esetben, ha a termék egyharmad részénél több nem hiányzik. A részleteket megtudhatja Oriflame Szépségtanácsadójától! Közvetlen Értékesítők Szövetsége Az Oriflame tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének, mely nem állami, hanem önkéntes szerveződés, amelyet globálisan a Közvetlen Értékesítők Nemzetközi föderációja, az 1978-ban alapított WFDSA képvisel. Az Oriflame rendszeres kapcsolatot tart fenn a magyarországi Közvetlen Értékesítők Szövetségével! Oriflame hírlevél
e-mail címed
Pénzügyi tanácsadás egyszerűen Linkgyűjtemény | IndexU.hu Ha olcsón, minőségi weblapot szeretne, mi elkészítjük!

Ingyenes hirdetési és weblap hosting szolgáltatások!
Keresö & Portál - Az Internet biztos pontja!
Magyar Honlap Linkek ImageChef Custom Images
websas.hu


Üzenetküldés
Üdvözölek honlapomon itt hirdetheted saját oldalad!

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!