BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

A zsírosbőr jellemzői és ápolása Az ember bőrtípusa az évek múlásával folyamatosan változik,a zsíros bőr kombinálttá,majd szárazzá válik.A bőrtípusokat az évszakok változása is befolyásolja,a bőr ápolását ezeknek a hatásoknak megfelelően kell elvégezni. Zsíros bőr Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? -Vastagabb a bőr,amely élettelennek látszik -Könnyen fényessé válik -Kitágult pórusok -Kiütések,pattanások,mitesszerek -Pattanások okozta problémák,hegek,pigmentfoltok -A bőr tisztátalan érzetű -A smink nem tartós a bőrön. A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni. A zsíros bőr ápolása Tisztítás: Gyengéd tisztító termékek használata,amelyeket kifejezetten zsíros bőrtípusra fejlesztettek ki.Különösen ajánlott az olyan tisztító zselé használata,amelyet vízzel kell leöblíteni. Tonizálás Alkalmazzon speciális aktív hatóanyagokkal rendelkező tonikot,amely összehúzza a pórusokat és csökkenti a faggyú kiválasztódását. Ápolás és védelem A bőrt fénytelenné és ápolttá tehetjük enyhe hatású,zselés krémek használatával,amelyek csökkentik a faggyú termelődését. Különleges kezelések A zsíros bőrt hetente egy-két alkalommal bőrradírral és tisztító maszkkal kell kezelni.Segítségével eltávolíthatóak a mitesszerek ,és a bőr mattá válik. Néhány termék család zsíros bőrre Pure Skin termékek Aloe Vera termékek Optimals Balance termékek Tea Tree termékek Pénzügyi tanácsadás egyszerűen ImageChef Custom Images websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!