BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

Illat térkép uraknak folytatás Midsummer Man "Az illatok közt a Midsummer az Oriflame kézjegye, melyet a svéd tradíció, a Midsummer ünnep inspirált. Ebben a családban mind a férfiaknak is többféle terméket kínálunk." Midsummer Eau de Toilette férfiaknak Az igazi svéd életérzés! Egy különleges koktél értékes fák melegségéből, citrusfélék és füvek frissességéből összeszőve. 75 ml Alkalmazása: Finoman permetezze a test pulzuspontjaira! Nomadic uraknak EdT "Egyszerűen ellenállhatatlan illtakompozíció, mely a vad és érzéki urak kedvence lesz! " Nomadic uraknak EdT A merész, provokatív, keleti illat a magabiztosság, a férfiasság megtestesítője. A citromfélék és a gyömbérolaj pikáns jegyeiből előtörő, különleges aromák, a pézsmás, pacsulis nüanszokkal kiteljesedve tagadhatatlanul egy izgató, vonzó illatot eredményeznek. 50 ml Nomadic videó Rebel "Rebel - Friss, erőteljes, férfias illat egy csipetnyi buja, meleg, növényi aromával." Rebel borotválkozás utáni arcszesz Citrusos, növényi és fás illatok nagyszerű kombinációja egy határozott karakterű, ellenállhatatlan érzékiséget sugalló illatban. A természetes, modern férfiaknak készült. 100 ml Rebel videó S8 "Hagyd, hogy fellobbanjon benned a felfedezések és ösztönök lángja. Az S8 lendületbe hoz!" S8 Eau de Toilette Fiatalos intuíció, dinamikus stílus! Most ez a friss, fás illat diktálja a divatot, benne nyolc, összehangolt alkotóelemmel a grépfrúttól az ibolyán át egészen a pézsmáig. 50 ml S8 Férfiaknak videó Signature "Kreatív, különleges és ellenállhatatlan illat az igazi férfinek." Signature Eau de Toilette Fás, gyümölcsös, elegáns illat férfiaknak. Jegyeiben a körte az eredetiségre, a szerecsendió a művészi hajlamra, a vetiver pedig az eleganciára utal. A Signature a kulturált, kreatív férfiak kedvence lesz. 75 ml Signature férfiaknak videó Soul "Természetes frissesség, mély érzékiség! A pikáns citrusfélék a bergamott, a borókabogyó és a bazsalikom tökéletes harmóniájából összeszőtt illatot azoknak a férfiaknak álmodták meg, akik testben és lélekben erősek, de kimondhatatlanul gyengédek tudnak lenni!" Soul Eau de Toilette Természetes és inspiráló illat a magabiztos, spirituális beállítottságú férfiaknak. A citrus és a piros alma ropogós, üde illatának tökéletes összhangja mély, érzéki szívjeggyel párosul. 100 ml Soul videó Embrace Amikor a szívek egybeforrnak… Elbűvölő illatpáros a szerelem ünneplésére. Embrace Eau de Toilette férfiaknak Gyengéd, mégis férfias, az igaz szerelem inspirálta illat, amelyben az első lángolást a bergamott, a kardamom és a csillagánizs friss, fűszeres aromája szimbolizálja. Ezt követi az illat elmélyülése, a szerelem beteljesedése, amit a szantál, az ámbra és az érzéki vetiver fejez ki. 75 ml ImageChef Custom Images Pénzügyi tanácsadás egyszerűen websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!