BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

Feminelle A hölgyek intim területeinek ápolását évek óta egy megbízható „jóbarát” segíti: az Intimate sorozat. Az Oriflame Magyarország az elsők között hozott forgalomba ilyen típusú készítményeket, amelyek a kozmetikai ipar fejlődését követve többször átalakultak. Így van ez most is: az Intimate sorozat két terméke Feminelle néven, megújult csomagolásban, megváltott összetétellel születik újjá! A hagyományos fürdőszerek, szappanok összetétele nem ideális az intim területek tisztítására. Ezen területek fokozottan érzékenyek, ami miatt különleges gondoskodást igényelnek. A szappanmentes és természetes tejsavat tartalmazó alacsony pH-értékű Feminelle-készítmények úgy tartják tisztán az intim területeket, hogy nem borítják fel az érzékeny testtájék kényes egyensúlyát, ugyanakkor hidratálják és kondicionálják a bőrt. Az intim lemosó nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, meggátolja a baktériumok szaporodását, természetes védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Mindennapi használata is biztonságos. Semleges, lágy illata nem okoz sem allergiát, sem irritációt. Pumpás kiszerelése egyszerűvé és higiénikussá teszi használatát. A tejsavval, aloe verával és kamillával átitatott, alkoholmentes törlőkendő könnyen és gyorsan használható, bármilyen körülmények között (utazás, nyaralás, sportolás stb.) frissességet, védelmet nyújt a „kényes” területek számára. Mindkét termék nőgyógyászok által tesztelt. Feminelle bőrnyugtató intim lemosó Kódszám:(11101) Különösen kíméletes, természetes tejsavat tartalmazó készítmény, amely segít megőrizni az intim terület pH-egyensúlyát. Szappanmentes, illatanyaga nem vált ki allergiás reakciót. pH-semleges, nőgyógyászatilag tesztelt. 300 ml Feminelle intim törlőkendő Kódszám:(11095) Praktikus, természetes tejsavat tartalmazó, nedves törlőkendő, amellyel bárhol, bármikor felfrissülhet. Aloe verát és kamillát tartalmaz a bőr nyugtatására és hidratálására. Szappanmentes, pH-semleges és nőgyógyászatilag tesztelt. 20 törlőkendő. Intimate Intimate - A megbízható társ hölgyeknek! Fokozott frissesség és tisztaság az intim területeken irritáció nélkül! Intim törlőkendő Praktikus és egyszerű! A törlőkendőt bárhová magával viheti, használata azonnal tiszta, friss érzést biztosít, és nyugtatja a bőrt. 20 db kendő Kódszám:1776 Intim lemosó Nőgyógyászatilag tesztelt készítmény az érzékeny, intim területek tisztán tartására. 250 ml Kódszám:2085 Intim krém Speciális összetételének köszönhetően puhítja és nyugtatja a bőrt. Védőréteget képez az érzékeny területeken. 100 ml Kódszám:2086 Pénzügyi tanácsadás egyszerűen ImageChef Custom Images websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!