BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>

NYUGTATÓ hatású aloé minden bôrtípusra, beleértve az érzékenyt is. TUDTA, HOGY… … az aloé egyike az emberiség által legrégebben ismert növényeknek, és több mint 100, különféle aktív hatóanyagot tartalmaz, amelyek egymás hatását erôsítve, egy gazdag, tápláló hatású koktélt alkotnak? A levelekbôl nyert kivonat rendkívüli gyógyhatással bír, amelyet évszázadok óta használnak égési sebek kezelésére.Az aloé az egyik leghatékonyabb összetevô a bôr egészségének fenntartására. - Fokozott hidratálást biztosít a bôrnek. - Segíti a sejtek regenerálását. - Gyulladáscsökkentô hatásával nyugtatja és csillapítja a leégett bôrfelületeket. - Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal táplálja a bôrt. A KÉNYES és szúrós, kaktusznak tûnô növény tulajdonképpen a liliomfélék családjába tartozik, és nyugtató hatóanyagot tartalmaz. A bôrápolásban alkalmazott növényi hatóanyagok közül az aloé a legkipróbáltabb és a legáltalánosabban elterjedt. Az aloékészítmények frissen és ragyogóan tartják a bôrt, a termékek hipoallergének, és kiválóak nemcsak a normál bôrre, de az érzékenyre is. Minden Aloe-termék hipoallergén és finom illattal gazdagított.Az összetevôket kiterjedt tudományos vizsgálatoknak vetették alá, a termékek legtöbbje alkohol és színezékmentes. Aloe Vera termékek Tisztító Tea Tree-termékek zsíros bőrre A TERMÉSZET válasza a problémás bôrre! Elég különös, de a teafaolajat nem fából nyerik, hanem egy cserje leveleibôl. És ez a természet tisztítószere! Az Oriflame teafaolajat tartalmazó készítményei, a teafaolaj közismerten antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságával, természetes megoldást kínálnak a zsíros, problémás bôrre.A termékek zsírmentesek és tiszta, friss illatúak. Tea Tree termékek MILK & HONEY, a száraz bôr táplálására KÉNYEZTESSE bôrét ezzel a pazar Milk & Honeysorozattal, amely a természet legfinomabb hatóanyagaiból tevôdik össze.A tej krémes finomsága, párosítva a méz édességével, csodálatos összhatást jelent. Mélyen hidratálja és táplálja a száraz bôrt, így az selymesen sima és tökéletesen puha lesz. - A tej és a méz minden áldása a bôr táplálására és védelmére. - Elképesztôen sima és puha bôrt eredményez. - Segít megôrizni a bôr egészségét. Milk&Honey termékek Arcápolás csipkebogyóval Fiatalos szépség - az organikusan termesztett csipkebogyó legjavával. Csipkebogyó arcápoló termékek Arcápolók szőlőmag-kivonattal Védje bőrét a szőlőmag tápláló hatásával! A természetes szőlőmag-kivonat gazdagon tartalmaz antioxidánsokat, amelyek megóvják a bőrt az öregedésért felelős szabadgyököktől. Arcápolók szőlőmag-kivonattal Maszkok A maszkok extra mélytisztítást és hidratálást jelentenek a bőrnek, Ön is megtalálja közöttük a bőrtípusának megfelelőt! Arc maszkok ImageChef Custom Images websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!