BejelentésOriflame
Természetes Svéd kozmetikumok!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Érzékeny bőr áplása

Mitől válhat érzékennyé bőrünk? Az érzékeny bőr kialakulásának számos oka lehet:

tovább >>


Kombinált bőrtípus és amit jó tudni róla

Legfőbb jellemzője,hogy egyaránt rendelkezik zsíros és normál/száraz területekkel. Miről lehet felismerni a kombinált bőrt?

tovább >>


A zsírosbőr jellemzői és ápolása

Legfőbb jellemzője a túl sok faggyú termelődése. Hogyan lehet felismerni? A zsíros bőrnek kevesebb a hidratáltsággal kapcsolatos problémája és később kezd ráncosodni.

tovább >>


Virtuális sminkszalon

Próbálj új sminkekket a modellek segítségével. Tudj meg többet a sminkelésről,fortélyairól.

tovább >>


Hogyan tehet szert jövedelemre?

Hogyan lehet jövedelemhez jutni? Az Oriflame-nél két módja is van annak hogy valaki keresethez jusson:

tovább >>


Testápolás

Mindannyian gondosan ápoljuk az arcunkat,a kezünket,de hajlamosak vagyunk kevesebbet foglalkozni testünk bőrápolásával.Pedig a test bőre sérülékenyebb,érzékenyebb,és speciális gondoskodást igényel.

tovább >>


Babáknak

A kicsiny érzékeny bőre különleges gondoskodást igényel.Az Oriflame babaápolótermékeire nyugodtan rábizhatja magát,mert úgy fejlesztették ki azokat,hogy óvja a babák érzékeny bőrét.

tovább >>


Mindennapi arcápolás

Minden reggel és este tisztítsa le a bőrét, hogy eltávolítsa róla a szennyeződéseket, illetve az éjszaka folyamán felgyülemlett elhalt hámsejteket illetve zsiradékot!

tovább >>


Napi rutin tinik arcbőrére

Egészséges bőr 3+1 lépésben Ahhoz, hogy bőre tiszta, egészséges és kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy minden reggel és este végezze el a következő lépéseket: tisztítás, tonizálás és hidratálás.

tovább >>Kézápolás

A kéz mindig szem előtt van! Ha azt tapasztalja, hogy körmei állandóan letöredeznek, legjobb, ha kézi mosáshoz, mosogatáshoz gumikesztyűt visel, mert a felázott körmök még törékenyebbé válnak. Ha szereti a köröm felületét tökéletesen egyenletesre polírozni, az Oriflame körömpolírozójával / 9676/ minden második hónapban megteheti, de ennél gyakrabban nem ajánljuk, mert a köröm elvékonyodik, és elgyengül. A kézkrémes tubust olyan helyen kell tartani, ahol mindig kéznél van, pl. közel a mosogatóhoz, mosdón az éjjeliszekrényen, vagy kedvenc fotel közelében, így nem lehet megfeledkezni a kéz gyakori krémezéséről, és finom puha lesz rajta a bőr /mini kiszerelés a táskában /Oriflame kézkrémek: 10768; 11287; 11328; 6792; 12270; 13104; 2140. A bőséges választékból mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Repedezett kézre éjszakára használja a Tender Care-t /1276/ A köröm töredezése arra utalhat, hogy kevés kálcium kerül a szervezetébe. Fogyasszon tejet, melynek 3% a kálcium tartalma, vagy más, kálcium tartalmú táplálékot, mint például a sajt. Kézápolók Körömápolás 1. Távolítsa el a régi körömlakkot körömlakklemosóval! - Körömágybőr-eltávolító zselé/6569/ 2. Áztassa be a kezét langyos bőrpuhító kézfürdőbe, hogy a bőr felpuhuljon! Bőrpuhító kézfürdő és masszázsolaj/ 11290/ 3. Vigye fel a Körömágybőr eltávolító zselét / 6569/, és hagyja hatni néhány percig, majd finoman tolja vissza a körömágy bőrét. 4. A köröm széleitől a közepe felé a körömreszelővel alakítsa ki a kívánt körömformát. 5. Még egyszer törölje át körömlakklemosóval /Körömágybőr-eltávolító zselé 6569/ megnedvesített vattával a körmöket, eltávolítva a zselé és a kézfürdő utolsó maradványait is, előkészítve ezzel a körmöt a lakkozáshoz. 6. Vigyen fel két réteg Erősítőt gyenge körmökre /6574/, így a körömlakk tartósabb lesz. 7. Három ecsetvonással vigye fel a körömlakkot. A köröm közepén induljon, majd a két szélét húzza át a lakkal egymás után. 8. Befejezésként vigyen fel egy újabb réteg Erősítőt gyenge körmökre 6574 ,mely védi a lakkot, megakadályozza a szín változását és felpattogzását. Körömápolás Francia manikűr ImageChef Custom Images Pénzügyi tanácsadás egyszerűen websas.hu


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!